JibJib E-Ticaret Sistemi
Ticarette Yeni Nesil Çözüm

Online alışveriş, son yıllarda her platformda yaygın hale geldi. Artık Marketler içinde olmazsa olmaz. Geliştirdiğimiz Market Paket sipariş sistemiyle, küçük, orta ölçekli ve büyük işletmelere, işlerini sorunsuz bir şekilde yürütebilmeleri için bir Market Sipariş Alma sistemi sunmaktayız.

Bu uygulama sayesinde market müşterilerinize online olarak hizmet verebilir siparişleri kapı teslim edebilirsiniz. Aynı şehir içinde her yere teslimat yapabilir farklı depolardan hizmet sunabilirsiniz. Aşağıda sunulan formu doldurarak bizimle iletişime geçin ve tüm teslimat ihtiyaçlarınıza uygun yenilikçi bir çözüm sunalım. Market, restoranlar, kafe işletiyorsanız ve e-Ticaret platformuna ihtiyacınız varsa bu sistem tam sizin için.

Kendi işinizi kurarak çevrede bulunan bakkal market v.b. yerlerin paket servisini yapabilirsiniz.

Avantajlarımız

★ Kolay online market alışverişi

★ Günlük promosyonlar, fırsatlar ve kuponlar

★ İlk siparişinizde özel promosyon

★ Kapıya teslimat ve takip sistemi

★ Temassız ödeme

Marketinizi Online’a Taşıyın !

Hali hazırdaki ürünlerinizi dijital dünya’ya geçirmenin tam sırası. Covid 19 ile alışkanlıklarımız değişiyor.  Sizde kendi Sipariş sistemini yapmak istiyorsanız. Paket sipariş sisteminde size yardımcı olalım.

Kendi Marketinizi Kurun !

Kendi Marketinizi yada Manavınızı kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz cesaret ve birazda yardım. Bütün kurulum süreçlerinde ve sizi online a taşımada yanınızdayız. Market sipariş, manav sipariş, mahalle bakkalı sipariş hepsini yapabilirsiniz bizim işimiz size yardımcı olmak. Market online, manav online ve market paket sipariş sistemlerinizi kuralım. Marketiniz 7/24 Online olsun.

içinde Projeler
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Bloglarımız
Akıllı Sera Sistemi
Seranızı Uzaktan Kontrol Edin