Özel Motor Kontrol ve Motor Sürücü Devresi Tasarımı
Özel çözüm dc motor, ac motor, servo motor ve step motor sürücüsü ve kontrol devresi tasarımı

HER TİP MOTOR KONTROL VE MOTOR SÜRÜCÜLERİNİZİ İHTİYACINIZA GÖRE TASARLIYOR VE ÜRETİYORUZ

Özel tasarım tamamen makinenize uyarlanmış motor sürücüsü tasarlıyor ve üretiyoruz. İhtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayan bir fiyat ve kurulumla tam olarak ihtiyacınız olanı sağlayan motor sürücüleri sayesinde müşterilerinize daha uygun fiyatlı makine elektronik kartları sunabiliyorsunuz.

Birçok alanda geliştirdiğimiz elektronik devre kartları gibi DC sürücü, endüstriyel DC motor sürücüsü, DC motor hız kontrol devresi ve Motor kontrol devresi ve kartı, motor sürücü tasarımı, bldc motor sürücü tasarımı firması olarak çıktığımız bu yolda birçok firmanın ihtiyacını özelleştirdik ve maliyetlerini en aza indirdik. Size özel motor kontrol devresi çözümlerimizle müşterilerinize daha uygun fiyatlı ve daha teknolojik yapılar sunabilmektesiniz. 

Tüm motor sürücülerimizi Türkiye 'de yerli ve milli imkanlarla tasarlamaktan ve üretmekten gurur duyuyoruz. Yürüttüğümüz diğer tüm projeler için de bu konuya hassasitle dikkat ediyoruz. Tüm tasarım çalışmaları yerli imkanlarla gerçekleştirilecek ve mümkün olan en iyi kaliteyi ve en iyi teslim sürelerini sağlamak için tasarımlar Türkiye' de monte edilecek ve/veya imal edilecektir.

Bu süreç aynı zamanda ilk konseptten üretime kadar tasarım ve montaj sürecinin tüm yönlerini doğrudan kontrol etmemizi ve gerekli olan herhangi bir hızlı değişikliklere uyum sağlamamıza yardımcı olmaktadır.

Özel motor sürürüc ve kontrol devreleri karmaşık devreler ve son derece teknik zorluklarla dolu bir dünya değildir. Bu tam olarak özel üretim kelimesinin ima ettiği şeydir – projenizin veya uygulamanızın tam gereksinimlerine göre özelleştirilmiş bir motor sürücü tasarlayarak size özel üretim imkanımız mevcuttur. Motor sürücülerinde boyut, ağırlık veya iletişim protokolü sizin için kritik olabilir. Dar veya alışılmadık şekilde şekillendirilmiş bir alana sığabilecek, alışılmadık bir konuma monte edilebilecek veya zor bir ortamda çalışabilecek bir denetleyiciye ihtiyacınız olabilir. Tüm bu konular, özel bir tasarım projesi için iyi bir neden olacaktır. Bu noktada Türkiye motor üretim firması ve Türkiye motor sürücü üretim firması olarak size özel çözümler geliştirebilmekteyiz. 

close-up photo of motherboard

Bu motor sürücülerimizi, Ac motor sürücüleri, step motor sürücüleri ve fırçalı DC motorlarla kullanılmak üzere tasarlayabilmekteyiz. Çok çeşitli çalışma voltajları ve akım yetenekleri üzerinde çeşitli özellikler sunan birçok farklı motor sürücü kartı üretebilmekteyiz.

Bu gönderiyi paylaş
Bloglarımız
Elektronik Kart Tasarımı & PCB
Elektronik Kart Tasarımı | Pcb Kart Üretimi | Elektronik Kart Üretimi