Gsm (Simkart) Wifi, Rf Tabanlı Uzaktan Haberleşme Sistemleri
Uzaktan haberleşeme, Uzaktan haberleşme, Iot, Gsm, Wifi,  Kablosuz haberleşme Modülleri, LoRa Haberleşme Modülü
black quadcopter remote

RF (Radyo Frekansı) Tabanlı Uzaktan Kumandalı Devre Kartı

Geliştirdiğimiz verici cihazları, belirli bir frekanstaki bir radyo sinyalini Alıcısına iletir ve ardından bu bilgiyi görsel bir formatta görüntüler. Alternatif olarak, iletilen radyo sinyali, daha sonra belirlenmiş bir sunucu hedefine gönderilebilen bir modem tarafından alınabilir. Rf alıcı ve verici devresi olarak ihtiyacınıza uygun bir elektronik kart tasarlıyoruz. Bu devreyle size özel rf uzaktan kumandalı röle kartınızı yapabilriz.

Kablosuz İnternet Wifi ile Uzaktan Kontrol Devresi

Kablosuz yüksek hızlı İnternet ve ağ bağlantıları sağlamak için kablosuz ağ teknolojisini kullanıyoruz. Geliştirdiğimiz bu uzaktan kontrollü wifi devresi sayesinde rölelerinizi bir mobil uygulama veya bir kumanda aracılığıyla açıp kapatabilrisiniz.  Cihazlar, verileri Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla belirlenmiş bir sunucu hedefine iletecektir. İnternet üzerinden wifi ile uzaktan kontrol etmek istediğiniz tüm devreleri veya elektronik kartları kolaylıkla yönetebilirsiniz.

gray and black usb flash drive

Gsm (Sim Kartla) Uzaktan Kontrollü Kartları ve Devreleri

Gsm' le uzaktan röle kontrol devresi yapmak veya sensör verilerini okumak istiyorsanız size özel bir çözümümüz var. Geliştirdiğimiz kartlar sayesinden gsm kontrollü tüm projelerinize özel çözümler üretebiliyoruz. Sim kart teknolojisi sayesinde dünyanın her noktasından açma kapama işlemlerinizi veya sensör verileri toplama işlemlerini yapabilirsiniz. Gsm uzaktan modüllerimiz sayesinde elektronik devre kartlarınızı veya rölelerinizi yönetin.

gray and black usb flash drive

LoRa Tabanlı Kablosuz haberleşme Kartları ve Devreleri

Düşük Güçlü Geniş Alan Ağları ile LoRa makineler arası iletişim için tasarlanmıştır. LoRa cihazları, hücresel cihazlardan çok daha az enerji gerektirir, bu nedenle çok daha az maliyetlidirler ve daha fazla sayıda takılabilirler. LoRa Tabanlı elektronik devreler ve kartlar geliştiren bir firmayız. Bu neden yeni teknolojiye ayak uyduruyoruz. LoRa ile yaptığımız tasarımlar sayesinde geniş alanlarda uygun fiyatlı çözümler sunuyoruz 

Uzaktan Kontrollü Gsm, Wifi ve Rf Devreleri Tasarlıyor ve Üretiyoruz.

Yüksek düzeyde entegre kablosuz ve radyo frekansı (RF) IC'ler, gelişmiş IoT, akıllı teknoloji ve iletişim pazarları için bağlantı yapı taşlarıdır. Bağlı cihazlar modern yaşamın odak noktası haline geliyor ve yüksek performanslı çözümlerimiz kritik kablosuz, mobil, otomotiv ve kablo tasarımlarını destekliyor. Geniş portföyümüz, güç amplifikatörleri, RF alıcı-vericileri, RF alıcıları, RF vericileri, düşük gürültülü amplifikatörler (LNA'lar) ve geniş bir RF karıştırıcı yelpazesi dahil olmak üzere yüksek performanslı yapı bloğu IC'leri ile bu pazarlara hitap etmektedir. Güvenilir, kullanımı kolay ve tak çalıştır özelliklerde yaptığımız devrelerle İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir gibi şehirlerde Iot firması olarak Uzaktan kontrollü veya uzaktan haberleşmeli devreler ve elektronik kartlar geliştiriyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimize sadece bir elektronik kart değil aynı zamanda server, Android, Ios ve Web sistemi olarakta hizmet sunuyoruz. Geliştirdiğimizi kompakt elektronik sistemler sayesinde rölelerin uzaktan kontrolünü ve sensör verilerinin aktrılmasını sağlıyoruz. 

Bu gönderiyi paylaş
Bloglarımız
Özel Motor Kontrol ve Motor Sürücü Devresi Tasarımı
Özel çözüm dc motor, ac motor, servo motor ve step motor sürücüsü ve kontrol devresi tasarımı