Elektronik Devre ve Kart Tasarımı
Pcb üretimi ve elektronik devre tasarımı

Elektronik Devre ve Kart Tasarımı

Hızlı ve güvenilir yazılım ve donanım geliştirme teknikleri sayesinde ekonomik bir şekilde ticarileşmenize yardımcı oluyoruz. Yenilikçi ve gelişen teknolojik sistemler, hayatımızın bir parçası olmaya başladı. Bu imkanlar, yazılım ve donanım geliştirme zamanının ve maliyetinin azalmasına yardımcı oldu. Sizlere güvenilir ve hızlı bir ürün geliştirme imkanı sunuyoruz. Nesnelerin interneti, yapay zeka, görüntü işleme teknikleri ve gömülü sistem teknolojisi gibi araçları kullanarak sizlere yeni nesil bir sistem tasarımı sunuyoruz. Elektronik kart tasarımı ve kontrol kartı üretimi yaparak sizlere baştan sona bir hizmet veriyoruz. Antalya Teknokent’ te alanında uzman ekibimizle elektronik devre tasarımı yaparak testlerini geliştiriyoruz. Uzun ömürlü devreler üreterek elektronik kart tasarımında müşterilerimizin yanındayız. Bize ulaşarak ayrıntılı bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Elektronik kart ve devre tasarımı alanında uygun fiyat yüksek kalite sunuyoruz.

Autoronics Elektronik Cihaz Üreten Firmalar Arasında

Elektronik kart tasarımı, gömülü sistem yazılımı ve devre tasarımı, bu günlerde hızlı büyüyen teknolojilerden biri haline geldi. uzaktan kontrollü devre kolay bir şekilde tanımlanacak olursa; insanla haberleşen makineler anlamına gelmektedir. Mesela evinizde bir ocak var, bu ocağın üzerindeki yemek pişiğinde size haber vermesini istiyorsunuz. İşte IoT, tam olarak budur. İnsanla konuşan veya haberleşen, hatta sizin için özel çözümler üreten elektronik kart tabanlı çalışan sistemlere verilen isimdir. Şimdi herkes şu soruyu merak edecektir. Neden IoT denilmektedir? veya adı neden otomasyon sistemi veya yazılımı değildir? işte bu noktada sizlere akıllı sistem terimini öğretmek istiyoruz. Yani her bir nesnenin internete bağlanması anlamına geliyor, IoT denildiğinde artık aklımıza gelen sistem, kendi kendine karar alan ve bu karaları işleyen, daha sonra da sizlere haber veren tamamen insansız çalışan makinelerdir. Autoroics olarak, elektronik cihaz üreten firmalar arasında yeni çözümlerimiz, hizmetlerimiz ve yüksek verimli elektronik sistemlerimizle işletmeniz için yeni bir vizyon olmak istiyoruz. Autoronics, akıllı ev otomasyonundan elektronik cihaz üretimine kadar her alanda Iot sistem hizmetleri sunmaktadır.

Elektronik Devre Kart Üretimi ve Program Tasarımı

Makinelere özel uygun fiyatlı, PCB baskı devre, Elektronik kart üretim ve yazılım imkanı sunuyoruz. Bunun yanında otomasyon sistemiyle entegre mobil uygulama ve Iot Teknolojisini geliştiriyoruz. Antalya Teknokent’ te elektronik kart tasarımı yapıyoruz. Devrelerin tüm testlerini geliştirerek güvenilir sistemler ve yazılımlar sunuyoruz.

Tasarım ofisimiz elektronik konusunda uzmanlaşmıştır.

Elektronik ürünlerin ve gömülü sistemlerin elektronik devre tasarımını gerçekleştiriyoruz: fizibilite çalışması ve elektronik diyagramlar, baskılı devre kartlarının elektronik CAD'i (PCB) ve elektronik kartların üretimi.

Türkiye' de bulunan yeni nesil yazılım şirketleri ve ileri teknolojiler konusunda deneyimli üreticiler ile çalışıyoruz. Elektronik devre kartlarda (HDI, yüksek frekanslar, çoklu katmanlar…)  profesyonel düzeyde bilgi birikimine sahibiz.

Müşterilerimiz, elektronik devre tasarımı alanında olduğu kadar mekanik veya plastik gibi tamamlayıcı sektörlerde de kalifiye mühendis ağımızın yanı sıra çok çeşitli projelerdeki deneyimimizden yararlanmaktadır.

Müşterilerimizin bizim hakkımızda düşünceleri;

  • İşlerimizin kalitesi ve proje yönetimi.
  • Mühendislerimizin uzmanlığı ve ilgili teknik çözümler sunma yetenekleri.
  • Müşterilerimizle düzenli toplantılarla yakınlık hizmeti .
  • Şirketimizin müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına uyum sağlama esnekliği .
  • Şeffaflık , her zaman projelerimizin kaynak dosyalarını sağlarız.
  • Ekiplerimizde istikrar ve müşterilerimiz hakkında gerçek bilgi.

Elektronik çalışma ve diyagramlar

İhtiyaçlarınız veya teknik şartnamelerinizden, elektronik kartlarınızın veya gömülü sistemlerinizin etüdünü yapıyoruz: spesifikasyonlar, fizibilite çalışması, mimarilerin tanımı, bileşen seçimi, elektronik şemalar… Elektronik tasarımında mühendis ekibimizin deneyiminden yararlanacaksınız. Ürün:% s.

  • Dijital elektronikler (MCU, FPGA, CPLD),
  • Analog elektronikler (sensörler, filtreler…),
  • Kablosuz (RFID, ZigBEE, Lora, Bluetooth, Wifi…)
  • Ağlar (USB, Can, Ethernet IP…).

Devre kartının elektronik CAD'ini yapıyoruz.

Tasarım ofisimizde elektronik kartların PCB yönlendirmesi için elektronik CAD hizmeti bulunmaktadır. CAD teknisyenleri, elektronik mühendislerimizle işbirliği içinde, spesifikasyonlarda yer alan (müşteri veya ekiplerimiz tarafından yazılan) tüm normatif ve teknik gereksinimleri entegre eder. Termal ve boyutsal kısıtlamalar, sinyal bütünlüğü, sanayileşme kısıtlamaları veya EMC ihtiyaçlarının entegrasyonu ile elektronik kartların elektronik tasarımı için IPC standartlarının tavsiyelerini takip ediyoruz .

  • Analog, dijital, karma ve HF devresi,
  • Adaptasyon ve empedans kontrolü,
  • BGA yönlendirme (adım <400μ), DDR, Flex (adım <80μ),
  • 30 katmana kadar karmaşık yığınlama,
  • IPC standartlarına uygunluk.

Daha fazlasını keşfet

Kaliteli üretim & Yerli ve Milli hizmet.

Elektronik kartlarınızın üretimi için teknolojik uzmanlıklarına, üretim araçlarına ve kalite anlayışına göre bir proje yapısı belirliyoruz. Bu profesyonel ağ sayesinde müşterilerimizin çeşitli teknik, nicel, normatif ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Kaliteli hizmetler sunmak için araştırma departmanımız sürekli elektronik devre tasarımında yeni teknolojileri takip etmektedir. Elektronik kartın üretim dosyasının yanı sıra kaynak dosyalarını ve yazılımlarını da teslim ediyoruz.

  • Tek / Çift Taraflı / Çok Katmanlı,
  • Esnek / esnek-sert,
  • Lazer mikro yollar, kör ve gömülü delikler,
  • Yüksek sıcaklık ve RF malzemeler,
  • HAL, kimyasal gümüş, nikel-altın kimyasal…

Daha fazlasını keşfet

Bu gönderiyi paylaş
Bloglarımız
Vip Arac Havalimani Transfer Yazilimi
Havalimanı Transfer Sitesi